(Android) Kingdom Clash - Battle Sim apgauti kodas, kad gautumėte daugiau brangakmenių
Mar 16, 2022 4:37:39 GMT
Post by skulsoncatimur on Mar 16, 2022 4:37:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Clash - Battle Sim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Clash - Battle Sim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas, kad gautumėte daugiau brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Clash - Battle Sim 2022 version ▞▞▞
kurį laiką smagu, bet po kurio laiko pasidaro nuobodu.
Kodėl tu nesi fix Arena?
Aš ieškojau tokio žaidimo ir man jis patinka.
labai gerai
Aš turiu problemą. Negaliu išsaugoti savo sąskaitos ir nusipirkti „premium“ – ne. Jei problema tik su manimi, susisiekite su manimi
Redaguoti Viena žvaigždutė. Žaidimas nustojo veikti ir visa mano pažanga dingo. Žaidime niekas neveikia
labai priklausomas, puikiai tinka laiko praleidimui. gero darbo kūrėjai!
Žaidimas iš pradžių gana įdomus, bet aš esu ant bangos 530 ir mačiau gal 20 skirtingų karių ir 3 herojus, šiame žaidime nėra pakankamai turinio... tikiuosi, kad bus pridėta naujų dalykų
Tiene mucho potencial pero es necesario que te permitan guardar tu progresso por si cambias de dispositivo. Me acaba de borrar casi todo mi progreso, del piso 180 lo volvi a abrir y se borro como si siguiera en el 75.
Man labai patinka šis žaidimas, bet mane šiek tiek erzina, kad tam tikru metu arenoje tu tiesiog nustoji uždirbti trofėjų, mano galia yra 60 000, o visi kiti yra nuo 7 iki 24 000, o aš esu 10-as, nes nebegaliu uždirbti trofėjų
Įdiegiau šį žaidimą du kartus, kai žaidžiau keletą dienų, tada visi mano įrenginiai dingsta. Negalite nusipirkti vienetų ar uždirbti atlygio. Pagalba liepė man atnaujinti, bet naujinimas nepasiekiamas ir jokių pakeitimų neįvyko. Neišlaidaukite tam.
Be jokios abejonės, tai smagu, bet reikia tobulėti ir pataisyti arenos sistemą, ten kovota daugiau nei 60 kartų, bet trofėjaus nebuvo gautas.
Tai aš labai labai gražus žaidimas
Tvirtas žaidimas, kurį lengva išmokti ir taip pat lengva išmokti, turiu vieną problemą, kuri neleidžia jam gauti 5 žvaigždučių įvertinimo, o tai, kad arenos sistema neveikia. Esu 89 reitinge pradinėje lygoje, neprarandant maždaug 100 rungtynių ir neprarandant jėgų. mano kolegos arenos reitinguotojai lengvai 80'000.
Bike Stunt Race Bike Racing 3D 전략 omop
puiku
jokios nuorodos paskyros.atrodo kaip negyvas žaidimas, nes jau vyksta 24 sezonas
Nuobodu, nes arena sulūžusi ir negali progresuoti.
4 žvaigždutės už žaidimą, bet dabar nebegaliu prisijungti, spėju, kad tai klaida... Taigi prašome rūpintis žaidimu.... Man jis labai patinka...
geras ir linksmas žaidimas
5 dienų max atakų be nuostolių praėjo nuo 1 iki 26
Kingdom Clash - Battle Sim Strateginiai ucdm
mano bangų gynybos žaidimas
Praradau visą savo galią ir vienetus. Arba buvau nulaužtas, arba žaidimas nusprendė sunaikinti mano komandą. Pašalintas bc Negaliu įveikti 213 etapo su trimis pėstininkais ir trijų apsauginių komplektu.
Jie leidžia jaustis kaip tarnautojas su kitais, bet ne. Aš vis tikiuosi, kad jie sujungs žmones, bet nemanau, kad tai įvyks šiuo metu. Vis dar bandau įveikti 1297 arenoje, atrodo, kad tai yra jų mūrinė siena, kad visi būtų apačioje, kad paslėptumėte faktą, kad tai nėra serverio žaidimas ir kad esate vienas. Nemanau, kad galiu tęsti tokį tempą daug ilgiau, bet man labai patinka žaidimo idėja. Ir joks epas bosas, kas taip yra
nuostabus žaidimas!
Nuobodu
Geras žaidimas, bet darosi nuobodus, atrodo, kad jis netampa didesnis ir negauni daugiau karių, kitas „tikras“ čiulpus doodoo turi potencialo
Retas mūšis Sim mėgsta
Žaidimas nebaigtas. AI arena. Šlykštu.
Arena įstrigo ties 1296. Prieš manąjį buvo apžvalga, kurioje prieš kurį laiką buvo pasakyta tas pats. Žaidimas miręs.
Arenos reitingas sulaužytas, kol kas turiu 70 tūkst. jėgos, bet vis dar esu bronzos lygoje. Nesvarbu, ką aš įveiksiu, aš net negaliu užimti 1 vietos dabartinėje lygoje.
Geras žaidimas nc atnaujinimas Naujas kareivis plsss🤗🤗🤗
Prenumeratos yra per brangios, tik 100 automatinių mūšių per dieną ir 2 kartus didesnį greitį. 2x greitis ir automatinis mūšis yra pagrindinės funkcijos, todėl tai turi būti naudinga žiūrint skelbimus, mažesnė kaina arba atrakinimas visam laikui. Kaip mažas išlaidautojas ar „f2p“ gali patirti žaidimą užsisakęs šias prenumeratas?
hhhmm...mantap...
Žaidimas tikrai tvarkingas ir įdomus. Tačiau aš turiu maksimalų 10 lygio epinį herojų. Jo nebegalima atnaujinti. Turiu keletą kitų herojų, kurių turiu surinkti daugiau, kad juos patobulinčiau. Tačiau žaidimas man vis suteikia tą patį epinį herojų, kurį jau išnaudojau iš skrynios. Ypač 3K brangakmenių skrynia parduotuvėje. Tai gana varginanti ir mano brangakmenių švaistymas. Išspręskite šią problemą
Pridėkite daugiau veiklos, kurią galėtume atlikti mūšio metu. Tuščiosios eigos žaidimai yra nesąmonė. Pridėkite valdiklį, kad nukreiptumėte herojų į puolimą
Visiškai nuostabus grafikos herojų dizainas ir sąžiningas skambutis, jei žaidi, būsi apdovanotas. Norėčiau išleisti pinigus, bet jūsų abonementai per brangūs. Dauguma žaidimų leidžia 2 kartus padidinti greitį ar panašią naudą 5 kartus per mėnesį, o ne per savaitę. Arba nuolatinės lengvatos pirmam pirkiniui... Yra apie ką pagalvoti. Puikus žaidimas šiaip
Gerai
Kingdom Clash - Battle Sim Strategy ijw
Neblogai, gerai praleistas laikas. Sugedo arenos sistema
Gana šaunus žaidimas. Tačiau parduotuvė idiotiškai brangi.
Tai geras žaidimas, bet reikia padirbėti... parodyk jam meilę ir tai gali tapti neįtikėtinai nuostabiu žaidimu
Trūksta tiek daug funkcijų, kad net neverta žaisti greitai, bet nusipirkti skrynią ar kietą valiutą. Arena neveikia 99% laiko, tiesiog grąžina jus į priešininko pasirinkimą, kai pasirenkate varžovą.
Kingdom Clash - Battle Sim Стратегије tjsg
Kingdom Clash: Sim de batallas Estrategia ovuj
šaunu 😎
Neblogas žaidimas.
geras žaidimas patinka...