Post by skulsoncatimur on Mar 16, 2022 4:25:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody dla nieskończonych klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
To niesamowita gra, ale kiedy szukałem ulubionych piosenek, nie było ich tam, takich jak Enemy Imagine Dragon lub piosenki Fnaf
Reklamy
Mojim, więc przeglądane jak na sam poczontek, który jest trudny do wyświetlenia, ale ogulnie gra spoko polecała bym uzupełnione.
Ty za odpowiedź, ale VIP kosztuje śmieszną kwotę tygodniowo. I przez większość czasu jest NAPRAWDĘ zły do tego stopnia, że zawiesza się i sprawia, że przegrywam mecze i muszę oglądać dodatek, aby uzyskać dodatkowe życie. Czasami nie wykrywa moich stuknięć lub mówi, że kliknąłem coś, czego nie zrobiłem. Poza tymi problemami, które daje mi fajne i wspaniałe, kiedy stukam w linię, myślałem, że ma to dać ci tylko perfekcje?
Nowicjusz w grze i nauce, ale nawet reklama trwa szybko. Uwielbiam wiele poziomów na piosenkę
Po grze ciogle reklamy fajne piosenki fajna gra ale mogła można by być lepsze dowidzenia
Gra jest fajna ale dużo reklam i do denerwuje
Dobrze
Fajna gra tylko.. Mogli dać mniej Reklam.. JUŻ TA Z DRUKARKĄ MNIE WKURZA! Mogłem dać funkcję w stylu własnej ulubionej piosenki. 😉.
Super gra jak każdego pianisty
Dostępne tylko 2 utwory. Do reszty musisz obejrzeć reklamy lub kupić karnet VIP.
Math Tutorials 교육 axgs
Wszędzie reklamy
Gra sama w sobie fajna ale słabo jest z reklamami bo to przez nie co 1 rozgrywkę mnie wywala. Ale poza tym, że reklama jest zdecydowanie za dużo na to git.
Jeśli chcesz zagrać utwór - reklama Jeśli się wyjebiesz przez ścinkę w tej gierce - reklama Nie polecam tej gry nikomu
nie da się reklamować
Magic Tiles 3 Musika gctv
Magic Tiles 3 Muzyka tupr
Nie kupuj tego, co na początku nie było złe, ale reklamy były zabójcze, a nawet kiedy pożegnasz się z brakiem reklam, które nadal musisz oglądać, aby uzyskać nowe utwory, nie możesz ich odblokować w żaden sposób, oprócz płacenia za subskrypcję i to bs Mam nadzieję, że twórca to dostrzeże, ponieważ jesteście szumowinami za robienie tego od jednego twórcy gier do rozpruwacza gier karpiowych
Naprawdę lubię tę grę, ponieważ ma dużo mojej ulubionej muzyki i jest naprawdę fajna, naprawdę polecam tę grę, aby dobrze się bawić .ale wadą jest to, że ma wiele dodatków
Niezwykle duże ilości reklam i czasami trzeba zamknąć grę i ponownie obejrzeć reklamy, ponieważ nie ma sposobu na wyjście z reklamy
rezerwie za dużo reklam
NIE POBIERAJCIE!!!! Tylko zmarnujecie czas na ogladanie reklam
Okej
To nie jest przyjemne. Wybór utworów jest bardzo ograniczony, a reklamy są częstsze niż rozgrywka.
Naprawdę lubię tę grę, jest naprawdę interesująca, ale chciałbym zacząć od pięciu piosenek do zrobienia zamiast tylko dwóch, ponieważ dwie są nudne, więc tak, ale jest super
Myślałem, że to twoja lepsza gra, ale dałem jej dwie gwiazdki, bo to była reklama i nie podoba mi się to, więc jeśli obwiniasz mnie, że tylko puściłem reklamę, reklama nie jest dla ciebie świetna, twoje oczy będą zranione przy telewizorze lub telefonie, więc po prostu graj na zewnątrz, jeśli chcesz
Jeśli naciśniesz kafelek, to nie zadziała, wyświetla reklamy na twojej twarzy i nie możesz odtwarzać nowych utworów bez oglądania reklamy
Fajna na zbicie czasu
Kocham tą grę i ją polecam tym kolubiom mieć sposób miejsca XD
Cały czas się mylę przez to, że jak klikam wasze palcami na raz, aby mi nie wyczytuje dwóch tylko 1. Naprawcie to dam 5 *
Bardzo dużo reklam
To fajna gra 🎮 ale musisz obejrzeć reklamę po każdym utworze 🎵 mogłoby być fajniej, gdyby nie było reklam po każdym utworze
Super tylko wszystko za reklamy
Fajna gra ale przerywająca ma mało utworów
Dobra gra
to najlepsza gra tak, raz rzuciłem telefonem przez pokój, ale to tylko dlatego, że nie mogłem uzyskać właściwej odpowiedzi, kaet brakuje płytek, dziękuję za poświęcony czas
Polecam tę grę
4 gwiazdki za grę, bo całkiem przyjemnie gra, ale muzyka leci w tle, niezależnie od słabej klikania - to jest tylko 1gwiazdka REKLAMY za dużo ich jest -1gwiazdka wersja multiplayer, przerywa mi kiedy nie popełniłem grę ) wyskakuje REKLAMA i że przegrałem przy statystykach 72win 6stracę, naprawdę irytujące...